söndag 1 juli 2012

Chlorella: superfood och detox Combo


Chlorella och detox förmågor har testats i flera länder, bland annat Russia. En test av 350 gjuteriarbetare i Ryssland visade att chlorella inte bara tok bort vissa metaller som ingår i gjuteriet arbete, det tok bort alla tunga metaller.



Chlorella är en alg som består av enstaka celler som inte är större än 10 mikron. Det odlas i sötvatten dammar som utsätts för solljus, men cellväggarna är så tuffa att näringsämnen och detox förmågor är knappast biotillgängliga. Det är där behandlingen kommer in, butnot med värme, kemikalier eller andra tillsatser, behandlingen som krävs innebär att bryta cellväggar med en särskild fräsning process eller snabba tryckförändringar metoden. 



Otroligt, Chlorella  celler kan binda tungmetal-molekyler och föra dem ur kroppen. De skiljer egentligen mellan giftiga tungmetaller och andra gifter medan mineralnäringsämnen är ensam. Utöver sin detox förmåga, är Chlorella en av naturens bästa super livsmedel. Den innehåller alla aminosyror, ger lätt att smälta protein. Den innehåller också viktiga mineraler som magnesium och järn. Den höga nivån av klorofyll i chlorella hjälper optimerar syre upptag i blodet.
Chlorella gör också underverk för att balansera levande vävnader.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar