onsdag 18 juli 2012

Chlorella och Hälsa på djupet


Chlorella: En kraftfull livsmedel för våran hälsa.
Chlorella för din hälsa

Grönsaker tränger du för att hålla dig frisk. Gröna livsmedel är rika på magnesium, klorofyll, fibrer, vitaminer och essentiella fetter. 
De är de mest kraftfulla helande mat på jorden. Men den mest kraftfulla av dem alla är Chlorella.

Chlorella är en encellig alg som ursprungligen kom fram som en källa till protein för populationer som inte hade råd med animaliskt protein.
Men Chlorella erbjuder mer än protein. Mirakulösa historier har dykt upp bland människor som får en märkbar förbättring i sin hälsa och välbefinnande när de konsumerar Chlorella. När du inser att Chlorella innehåller karotenoider, magnesium, och super detoxifier klorofyll fördelar för din hälsa som är väl dokumenterade, då börjar förstå Chlorella och algens läkande kraft.I själva verket har studier visat att Chlorella kan hjälpa dig med:
  • Avgiftning av tungmetaller, bekämpningsmedel och andra giftiga ämnen ...
  • Förebyggande av bakterier, svampar och toxiner ...
  • Skyddet och avgiftning av levern ...
  • Immunbrist ...
  • Matsmältning poblems och förstoppning ...
  • Halitosis (dålig andedräkt) och lukter kroppen ...
  • Regleringen av insulin nivån, blodsocker och blodtryck ...
  • Normaliseringen av hormoner ...
  • Den alkanalization av kroppen och pH-balans ...

Många är kroniskt låg på magnesium och i stort behov av avgiftning. Chlorella kan vara den perfekta motgiftet till våra raffinerade livsmedel, näringsfattiga dieter och giftiga miljö. Klorofyll är ett anmärkningsvärt skyddande och renande förening. Det kan hämma cancer hos alla mänskliga organ.
Klorofyll är en viktig del av alla avgiftning och för din hälsa. National Cancer Institute har börjat ta notis om dess förmåga att förebygga cancer. Avgiftande är en förutsättning för optimal hälsa. När gifter finns i våra lever, hjärna, eller andra vävnader och organ i kroppen, vi åldras snabbare och har sämre hälsa och vitalitet.

leva längre
Att bli av med gifter med kraftfulla rengöringsmedel som Chlorellapulver hjälper oss att leva längre. Toxiner är en potent källa till fria radikaler som åldrar oss och orsakar sjukdom. Chlorella verkar särskilt till stor hjälp för att eliminera giftiga metaller som kadmium och uran ur kroppen.
Chlorella innehåller en rad av karotenoider som är överlägsen enbart att ta ett tillskott av syntetiskt betakaroten. När du tar ett tillskott som innehåller betakaroten, och det inte anges att det härstammar från alger som chlorella eller d. salina, då får du bara en del av fördelarna med karotenoider. Det finns många karotenoider, en bra bit över 600-och att använda Chlorella som din källa till karotenoider ger dig mycket mer nytta. Även betakaroten har skyddande effekt, har Chlorella mycket mer.

Karotenoider

En nyligen genomförd studie från Kina visar att när människor med allvarliga cellförändringar i celler i magen fick syntetiskt betakaroten, fanns det ingen nytta. Men när de fick naturliga karotenoider som de i chlorella, vände precancerösa celler tillbaka till det normala. Chlorella har också visat sig ha kraftfulla anti-cancer aktivitet i djurstudier när de används oralt. Karotenoider skyddar mot hjärtsjukdomar. Kolesterol kan inte täppa artärer tills det oxiderar, och många studier har visat karotenoider kan förhindra att denna farliga reaktioner uppstår. Även C-vitamin verkar vara den första försvarslinjen för att skydda kolesterol från att gå dåligt, karotenoider är också mycket viktiga.
En studie av 333 patienter visade att om man tar en karotenoid tillägg minskas större kardiovaskulära händelser med hälften. Chlorella är också en rik källa till den anmärkningsvärda mineral magnesium. Magnesium fungerar inte mindre än 300 olika uppgifter i kroppen. Det är viktigt för hjärtats funktion, immunförsvar, blod tryckreglering, blodsocker balans, förebyggande av stroke, och för både muskelstyrka och muskler avkoppling. Det är viktigt för energiproduktion. Det främjar mental hälsa, lindrar PMS, och minskar astmaattacker.

Magnesium brist

Ingen cell i kroppen kan fungera utan detta mineral. Enligt USDA, 80 procent av amerikanerna får  inte tillräckligt med magnesium. Raffinerat vitt mjöl innehåller bara 20 procent av sin ursprungliga magnesium innehåll. Socker, läsk och skräpmat, som utgör en stor del av den amerikanska kosten, innehåller nästan ingen. Våra grödor odlas i jord med allt lägre nivåer av magnesium. Ovanpå detta utarmar vår giftiga miljön oss om det. Den stora magnesium brist kan vara en av de främsta orsakerna till vårt epidemi av hjärtsjukdomar.

Magnesium är oerhört viktigt för hjärthälsa. Magnesium hjälper också mitralisklaffstenos framfall, fibromyalgi, och trötthet. Emotionell eller fysisk stress tär magnesium. Magnesium ökar också betydligt muskeltillväxten som sker som svar på varaktiga program styrketräning. Den spelar också en viktig roll i ben hälsa. I några studier har magnesium intag en starkare prediktor av bentäthet än kalcium intag. Chlorella ger dig all den nytta av magnesium, karotenoider, klorofyll och mycket mer.

Personer med höga kolesterolvärden, som ställdes på 5 gram per dag av chlorella i tre månader såg deras kolesterolvärden minska kraftigt. Det fanns inga biverkningar, till skillnad från kolesterol läkemedel, som faktiskt kan förkorta livslängden, enligt färska studier.

Kolesterol läkemedel har visat sig orsaka impotens hos mänen annan anledning att använda naturliga alternativ som chlorella är en immun booster. Den innehåller en förening som kallas chlorellan som stimulerar kroppen att göra mer interferon. Chlorella hjälper till beskyddare celler, kallade makrofager, fungerar mer effektivt. Strikta vegetarianer som äter inga animaliska produkter, ofta förlitar sig på sjögräs och alger som chlorella för sina B12 behov. Samtidigt innehålla  Chlorella B 12-liknande molekyler, och har höjt B 12-nivåer hos vuxna som konsumerar det, är det förmodligen bäst att se till att B12-nivåer är optimala genom att extra B12 som ett komplement. En B12-brist kan orsaka neurologiska skador och det är bäst att vara på den säkra sidan.

Chlorella kan hjälpa till att läka mag-tarmkanalen. Sår, kolit, Crohns sjukdom och tarmfickor alla verkar göra bättre när Chlorella är en del av kosten. Djurstudier har visat att Chlorella är effektiv vid läkning sår. Chlorella har också visat sig stimulera tillväxten av nyttiga bakterier som är nödvändiga för en invändig hälsa.
Hur ska man använda chlorella? Tillsätt några chlorellatabletter eller en tesked chlorella pulver till din dagliga kost eller dina gröna drycker. Eftersom det är 60 procent protein kan du också använda den för att stävja aptit under viktminskning. För avgiftning, kan det vara bäst på fastande mage. Införa det till din diet långsamt. Se om du märker den ökade energiproduktionen och välbefinnande

Chlorella bör användas regelbunden av alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar