fredag 6 juli 2012

Raw Ekologisk Chlorella är extremt lättupptaglig


Raw Ekologisk Chlorella är extremt lättupptaglig och ger ett optimalt upptag av näringsämnen.Odling av Chlorella:
Den odlas i sötvattendammar där vattnet kommer från rena underjordiska vattenkällor i söder på soliga ön Sydkinesiska havet där luften är klar och utan föroreningar.
För att skydda sig emot solen producerar algen vegetabiliska färgämnen som kallas karotenoider. Odlingsförhållandena vill därför avgöra innehållet i algen. Ju mer sol desto mer vegetabiliska färgämnen vill algen producera för att skydda sig. Det är därför man använder solrika platser som Ön Sydkinesiska havet, Hawaii och Nya Zeeland för att odla algen för kommersiell användning.
Chlorella är en encelliga grönalger som är en del av Chlorophyta familj. Den är klotformig, omkring 2 till 10 mikrometer i diameter. Chlorella innehåller fibrer och svårsmält yttre skal och inre näring. Den torkade Chlorella innehåller ca 45% protein, 20% fett, 20% kolhydrater, 5% fibrer och 10% mineraler och vitaminer. Därför många människor tror att det är en attraktiv föda eftersom den har hög halt av protein och andra viktiga näringsämnen. Ännu viktigare är många av dess hälsofördelar som har upptäckts av forskare runt om i världen.

Rengör blodet och transporterar syre
Chlorella kan bära bort metaboliska avfall från vårt blod, därför att dess fibermaterial kan binda med tungmetaller och bekämpningsmedel som kan ackumuleras i vårt blod. Ett rent blodomloppet med ett överflöd av röda blodkroppar och att transportera syre är en förutsättning för vår kropp att fungera korrekt. Dessutom är Chlorella rik på klorofyll. Klorofyll är mycket likt hemoglobin, ett protein som finns i de röda blodkropparna. Hemoglobin kan transportera syre vilket "tankning" över hela vår kropp. Så Klorofyll kan också transporterar syre i blodet runt vår kropp och vår hjärna. Den enda skillnaden mellan klorofyll och hemoglobin är: det finns en magnesium-molekyl på klorofyll centrum, Det finns en järn molekyl i centrum av hemoglobin. Den magnesium är viktigt för vårt hjärta att ordentligt slå varje gång. Dessutom Klorofyll kan producera röda blodkroppar, så vissa forskare redan har föreslagit att använda klorofyll för att behandla anemi.


Förbättra matsmältningen
Enzymer är viktiga ämnen i vår kropp. Chlorella innehåller chlorophyllase och pepsin som är matsmältningsenzymer. Chlorella har många olika typer av enzymer som kroppen behöver. Det har visat sig att använda Chlorella kan förbättra illaluktande avföring. Dessutom har också funnit att klorofyll kan hjälpa till att lindra förstoppning.


Balans PH värde
Vår kropp måste hålla en balans mellan alkaliska och sura, och sådan balans bör vara neutral, med pH-värden runt 7,2-7,4. Tyvärr tar de flesta av oss överkokt, bearbetade livsmedel, snabbmat och läsk (pH 2,7) varje dag, de flesta av våra pH-värden är inte balanserad. En sur miljö kan leda till många sjukdomar, men dessa sjukdomar kommer troligt inte starta i en alkalisk miljö. Chlorella är alkalisk. Därför om man äter Chlorella kan det hjälpa oss att behålla ett neutralt pH-värde.

Normalisera blodsocker och balansera blodtrycket
Undersökningar har visat att Chlorella också kan bidra till att normalisera vårt blodsocker vid lågt blodsocker (hypoglykemi). Rätt nivåer av blodsocker är viktigt för att hålla vår hjärna, vår värme och så vår energi ämnesomsättning fungerar. Dessutom är högt blodtryck en av de största riskfaktorerna för hjärtinfarkt och stroke. Studier har visat att regelbunden användning av Chlorella sänker högt blodtryck och förhindrar stroke hos råttor.

Ekologikt Chlorellapulver
Chlorellapulver kan konsumeras av vuxna, äldre och barn över två år. Den innehåller alla komponenter som är nödvändiga för liv. En daglig dos på 3-4 gram Chlorella pulver rekommenderas. Det tas bäst ungefär en halvtimme före måltid för optimal matsmältning fördelar.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar