fredag 29 juni 2012

Chlorella - Fördelar med naturens finaste Superfood


Chlorella är naturens finaste Superfood
Artikel skriven av: Kim Roach
Översättning av: Frank Robert Olsvik (Iforma International).
Kim Roach är fitness reporter på HealthyEveryDay.comChlorella är en av de mest vetenskapligt utforskade livsmedel i historien. Men det är osannolikt att du har hört talas om detta superfood? Det är inte mycket marknadsfört av stora företag eftersom vinstmarginalerna är låga. Dock är Chlorella ett av naturens finaste livsmedel, som ger dig ett rikt utbud av aminosyror (protein), enzymer, vitaminer, mineraler och kolhydrater. I själva verket är Chlorella tros innehålla varje näringsämne som krävs av den mänskliga kroppen.

Här är en ofullständig lista över de ingredienser som finns i Chlorella:

- Hög kvalitet komplett protein
- Alla de kända B-vitaminer
- Vitamin C
- Vitamin E
- Beta-karoten
- Macrominerals: inklusive kalcium, magnesium, zink, kalium
- Spår mineraler
- Mucopolysaccharides
- Omega-3 fett Ty syror inklusive GLA
- Nukleinsyror (RNA och DNA)
- Klorofyll

Tyvärr är detta superfood fylld med näringsmässiga fördelar som de flesta läkare aldrig kommer att berätta om. Men låt inte det försämrar dig från att prova super algen med många hälsofördelar.

- Lindrar artrit smärta
- Kraftfull blod rengörande
- Lever rengöring
- Anti- cancer medel
- Stärker immunsystemet
- Förbättrar din matsmältningssystemet och minskar förstoppning.
- Gör att du kan fokusera tydligare och för en längre tid.
- Hjälper till att eliminera dålig andedräkt.
- Balanserar kroppens pH.Hjälper till att avlägsna tungmetaller och andra bekämpningsmedel som ständigt invaderande kroppen!!.

En av dom största hälsofördelar är dess förmåga att neutralisera eller ta bort giftiga ämnen från kroppen. Ett antal forskningsprojekt i USA och Europa har visat att Chlorella kan hjälpa kroppen i nedbrytningen av kolväte och metalliska gifter som DDT, PCB, kvicksilver, kadmium och bly. Denna avgiftning tar 3-6 månader att bygga upp till den punkt där kroppen kan börja eliminera åren av skadliga ämnen i kroppen.

Men de hälsofördelar slutar inte där. En av Chlorella viktigaste komponenter är klorofyll. I själva verket innehåller Chlorella mer chlorophyll per gram än någon annan växt. Detta klorofyll är en av de största källorna för rengöring av tarmen och andra system för undanröjande, såsom levern och blodet. På grund av denna höga klorofyll innehåll tycker att kronisk dålig andedräkt ofta elimineras på bara några dagar på Chlorella.

Chlorella hjälper också balansera kroppens pH. Din kropp idealiska pH är cirka 7,2 till 7,4. Tyvärrhar dålig kost av skräpmat, snabbmat, överkokt, bearbetade livsmedel och läsk fram en generation av människor som är grovt obalanserat. De livsmedel som nämns ovan är flera tusen gånger mer sura än våra kroppar. Detta är en avgörande punkt, eftersom de flesta sjukdomar börjar sina liv och trivs i en sur miljö och inte bor bra i en alkalisk miljö.
Cancer är en av de många sjukdomar som trivs i en sur miljö. Cancer har stigit stadigt och det är nu till den punkt som fullt en tredjedel av alla människor i USA kommer att få cancer under sin livstid! Ökningen av dessa siffror sammanfaller med ökningen av snabbmat, skräpmat och bearbetade livsmedel. Eliminera dessa giftiga livsmedel med hela livsmedel som chlorella kommer att bidra till praktiskt taget eliminera risken att utveckla cancer i framtiden.

Hur mycket Chlorella bör du ta?

Många människor tar alldeles för lite Chlorella för att få den effekt man öskar. Kom ihåg att detta är ett livsmedel, inte en drog. Om du verkligen vill att detta superfood att vara effektiv, måste du ta stora mängder. Det rekommenderas att du tar minst 5 gram vid varje måltid. Ta din hälsa till en ny nivå med de många fördelar chlorella har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar