måndag 10 oktober 2011

Chlorella och Spirulina kan verkligen förändra ditt liv!


Chlorella och Spirulina kan verkligen förändra ditt liv, din hälsa och även dina föreställningar om mat, sjukdomar och hälsa ...
Av Frank Robert Olsvik.

Här får du den häpnadsväckande sanningen om hur dessa två superfoods som är långt mer än bara "tillskott" som vitaminer och mineraler: de kan förebygga sjukdomar och till och med vända livsmedel från naturen som faktiskt kan hjälpa besegra cancer, nervskador , diabetes, hjärtsjukdom, colon irritabile, klinisk depression, och mycket mer.
Chlorella under mikroskop

Du har förmodligen inte har hört det förut, och här är varför: inget företag som säljer chlorella eller spirulina är tillåtet att berätta sanningen om det. Det beror på att FDA skulle överväga sådana uttalanden som "medicinska påståenden." Så du hör aldrig den verkliga historien om hur dessa fantastiska supermat kan faktiskt vända allvarliga sjukdomar utan biverkningar och ofta utan kirurgi, droger eller andra barbariska behandlingar som cytostatika.

Sanningen om dessa superfood.

Sanningen om Chlorella och Spirulina pulver är den typ av sanning du har förmodligen aldrig hört någon annanstans. Om du kämpar mot cancer, depression eller annan allvarlig sjukdom, eller om du är ute efter att öka din muskelmassa eller öka dina ansträngningar viktminskning eller förbättra din mentala funktioner, har du kommit till rätt ställe. Chlorella och Spirulina kan hjälpa dig att göra allt detta och mycket mer!

Vilka superfood ger tolv gånger mer lättsmält protein än nötkött .
Hur dessa superfoods faktiskt bygga nervvävnad i hjärnan och hela kroppen.
Sanningen om hur en superfood har visat sig döda tumörer bröstcancer direkt.

Varför dessa superfoods skulle kosta 100 kr per pille om de kan patenteras och klassificeras som läkemedel.
Chlorella under mikroskop

Anledningen till dessa superfoods kallas " den perfekta maten "för den mänskliga kroppen.

Hur dessa superfoods ge viktiga näringsämnen hjälp för dem med hög protein / låg-carb diet.
Det överraskande fakta om hur dessa superfoods ger ett komplett protein (alla åtta essentiella aminosyror) som sällan finns i växtriket.

Den cancer-fighting sanningen som modern medicin inte vill att du ska veta:
Det finns ett blått pigment i spirulina som krymper cancertumörer .
Hur dessa superfoods kan rätta en gemensam näringsbrist som resulterar i dålig kardiovaskulär hälsa och ökad risk för benskörhet .

Varför du  kan kasta ut alla dina "bulk" vitaminer och mineraler när du börjar äta dessa superfoods: Fordi dom ger alla vitaminer och mineraler som behövs för människors hälsa i naturlig form, direkt från naturen, inte från en kemisk fabrik.

Hur Chlorella innehåller mycket mer kalcium än mjölk (och alla viktiga magnesium också, vilket är nästan helt frånvarande i mjölk).

Varför dessa superfoods är vida överlägsen korall kalcium när det gäller att få macrominerals och spårämnen från naturliga källor.

Hur dessa två superfoods hjälper reglera blodsockret och minska suget efter kolhydrater.

Den häpnadsväckande fakta om hur dessa superfoods faktiskt tar bort tungmetaller från kroppen: Metaller som kvicksilver, kadmium, bly och arsenik.

Sanningen om hur ett näringsämne som finns i ett av dessa superfood ökar hjärnans funktion och bokstavligen ökar mental kapacitet .

Varför människor med silver tandfyllningar absolut måste ta dessa superfoods för att skydda sina nervsystemet från skador.

Vilket superfood är bäst för personer med kronisk leversjukdom eller som har en historia av röka eller dricka.

Den chockerande sanningen om hur en grupp elever förbättrade sina akademiska poäng med 81% från att ta en liten dos av en av dessa supermat i sex månader.
Spirulina under mikroskop

Hur vissa ingredienser i dessa superfoods hjälper din kropp att reparera DNA-skador att öka sin immunfunktion och med vända cancer.
Den häpnadsväckande sanningen om hur en grupp av patienter som genomgår cellgiftsbehandling och strålning faktiskt fyrdubblat sin två-årsöverlevnad genom att ta en dos av chlorella!

Hur en ingrediens som finns i Spirulina skyddar mot artrit , multipel skleros, astma och hjärt-kärlsjukdomar - allt på samma gång!

Fakta om hur dessa två supermat kan skydda dig från bekämpningsmedel, PCB och andra miljögifter som helt enkelt oundvikliga i dagens livsmedelsförsörjning.
Den mest spännande näringsmässiga upptäckt på planeten.

Chlorella och Spirulina är verkligen det mest häpnadsväckande mat källor på planeten. I denna särskilda rapport får du lära dig om den häpnadsväckande hälsofördelar och näringsmässiga resultaten av dessa två livsmedel, och du ser varför du behöver för att få dessa i din kost omedelbart. De flesta har hört talas om chlorella och spirulina, men vet du  verkligen i detaljerna varför dessa är verkligen den bästa mat källorna på planeten. 

Till exempel, visste du att, gram per gram innehåller Spirulina mycket lättsmält protein. Det är en mycket bättre protein än nötkött, och den innehåller en mycket hälsosammare mineralbalansen (t.ex. magnesium) som bara inte finns i nötkött. Visste du att en ingrediens som finns i chlorella faktiskt kan bygga nervskador i hjärnan och nervsystemet?. 

Det är därför Chlorella används vid indrivning av patienter med Alzheimers och Parkinsons sjukdom. Var du medveten om att både Chlorella och Spirulina faktiskt kan vända cancer i människokroppen? Båda dessa superfoods har kliniskt visat att demonstrera fantastiska förebyggande och botande egenskaper när det gäller alla typer av cancer. Och till sist, visste du att dessa superfoods också innehåller en hög halt av essentiella fettsyror som GLA som rutinmässigt saknas i kosten för de flesta och ändå är avgörande för friska hjärnans funktion?

Det är bara ett smakprov på vad dessa superfoods verkligen har att erbjuda. Dessa livsmedel är så packade med läkande egenskaper, att om läkemedelsföretagen kunde patent dem och sälja dem som läkemedel, skulle de kosta 100 kr per gram och vara på förstasidan i hela världen. 

Deras förmåga att stoppa cancer skulle förebådade som ett "medicinskt genombrott" och läkare överallt skulle uppmanas att förskriva dessa ämnen till varenda en av sina patienter. Det skulle vara inget mindre än en blockbuster, flera miljarder dollar läkemedelsföretag prestation. 

Men det är inte en drog, att det inte är tillverkad i en drog labb, och det behöver inte kosta 100 kr per gram.
Fortsätt att läsa, och du får lära dig allt om superfoods.

Mitt namn är Frank Robert Olsvik, och jag är en undersökande skribent. Jag rapportera om ämnen som bidrar till att förbättra livet för människor överallt. Jag arbetar också för att utbilda folk om hur man gör dem friskare och mer effektiva så de går ner i vikt snabbare utan att utsätta sig för farliga ingredienser som jag kallar metabola störningar.

12 kommentarer:

 1. Tack,det är viktiga saker du upplyser oss om.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag har en fråga.

  jag in handlade Chlorella 1 tsk och Spirulina 1 tsk (pulver)
  och blandade med 2 matskedar chiafrön och en lime och drack det på morgonen.
  jag blev pigg och det va kanon i ca 6 timmar!
  Dock blev jag Jätte trött när jag satt still, så trött att jag nästan somnade. denna trötthet pågick till kl 20:00 sen var jag i rörelse till kl 22:00 sen gick jag och la mig.

  Jag sover bra och äter bra.

  Men vad är det i denna blandning som gör att jag blev så trött?
  svara gärna till min mail
  unte88@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag tog samma dos. Fick en galen huvudvärk som gick över efter en natts sömn. Gissar att det var pga den utrensande effekten för jag har i princip aldrig ont i huvudet.

  SvaraRadera
 4. Jag tror som sagt att det framgår på produkten att den Chlorella avgiftar kroppen. den är mycket näringsrik och är ett av de mest kompletta renaste näringsämnen som finns på denna jord. Källa Japanska Hälsoministeriet.
  Använt produkten Chlorella Colomaris 1400 tab sen 2010 kanske lagt ut 2300 kronor på tre år oj oj sparat kanske tusentals pengar (kände till ämnet sen 80 -talet men trodde inte det var något) Det är visst superfood

  SvaraRadera
 5. Chlorella och Spirulina har en mycket bra utrensande effekt som kan ge några personer huvudvärk och trötthet. Det bästa är att börja försiktig och dricka mycket mer vatten en man gör normalt (2-3 glas extra pr dag). Jo högre doser av chlorella och Spirulina, skall man också öka sitt vatten intag. USA militäre har kört en test med Chlorellapulver på soldater i +6 mnd, och det visade sig att tungmetaller började först "släppa" efter 6mnd.
  Så man bör ta algen året runt för bästa effekt.

  SvaraRadera
 6. Er chlorella og spirulaina det samme ??
  evnt, må man ta både spirulina og chlorella sammen for at det skal funke ??

  SvaraRadera
 7. Chlorella har mer klorofyll som våra celler behöver. Spirulina har mindre klorofyll. men mer protein och påverkar immunförsvaret mycket positivt. Det bästa är att ta båda två tycker jag.

  SvaraRadera
 8. Blir väldigt nyfiken att testa Chlorella då den verkar har en uppiggande och renande effekt på kroppen, och få biverkningar. Undrar dock vad som är mest effektivt, Chlorella pulver eller tabletter?

  SvaraRadera
 9. Eftersom spirulina egentligen är en bakterie så har jag bara vågat använda chlorella och den stimulerar även tillväxten av det goda bakterierna i kroppen.

  Tack för mig

  SvaraRadera
 10. Jag tycker att chlorella näringsinnehåll är unik och det vore vi vara tacksam till naturen. Vi får dessa näring på ett naturlig sätt. Jag kör på cholrella pulver varje dag och har inte fått biverkningar alls. Motsats jag mår super

  SvaraRadera
 11. Jag äter chlorella sedan ett par månader och mår mycket bättre. jag har fibromyalgi och har normalt sett ont 24/7 men nu har den värken minskat radikalt. sötsug borta, var en inbiten colaberoende drack cola till allt.. från det att jag började med detta så kan jag inte smaka på det utan att må illa.. hade lite kass mage för ett tag sedan.. och jag tänkte ja cola brukar ju hjälpa där.. men det gick in i munnen och sedan fick jag spotta ut och borsta tänderna.. smakade fruktansvärt..

  Vad jag kunde läsa så kan chlorella och Spirulina hjälpa Cancerpatienter.. Stämmer detta?! Har en kusin som har 4 hjärntumörer och nu skall börja med cellgift 5dagar uppehåll 1 månad och sedan 5dgr igen och upphåll.. totalt 6månader med detta.. Vågar man ge förslag på att han börjar äta Chlorella eller Spirulina?!

  ser att ni inte är inne så ofta men vill verkligen ha ett svar..

  SvaraRadera
 12. Ni som testat spriulinatabletter, någon som fått dålig hy? Började äta mina ca två veckor sedan och nu har jag helt sjukt mycket finnar på hakan och området vid halsen. Detta är något jag aldrig haft tidigare. Aldrig. Är det ett samband? Ska jag “hålla ut” någon vecka till?

  Blir tokig på hur hemsk man ser ut med röda blemmor i ansiktet.. Ser fram emot att höra någon annans upplevelser om detta! /Sanna


  SvaraRadera