torsdag 2 augusti 2012

Hampafrön

Hampa kosttillskott

Raw Ekologiskt superfrö med komplett protein från ekologiskt odlade hampa, en rik källa till alla de essentiella aminosyrorna (protein), och essentiella fettsyrorna omega 3, 6 och 9.


Hampafrön: Den mest näringsmässigt kompletta mat källan i världen

Frön från växten cannabis sativa, hampafrön, innehåller alla de essentiella aminosyror och essentiella fettsyror som behövs för att upprätthålla ett sundt mänskligt liv. Ingen annan enskild anläggning källa har de essentiella aminosyrorna i en sådan lättsmält form, och inte heller har de essentiella fettsyror i så perfekt ett förhållande för att möta människors näringsbehov.

Vikten av Hampafrön sina näringsämnen för människors hälsa kan inte helt uppskattas utan någon förståelse för biokemi i livet. Tyvärr leder varje försök att förstå flödet av liv i sfären av de mest besvärliga av de tre oändligheter - det oändligt komplexa.

Hampafrön proteiner och byggstenar i livet
hamp protein
hemp-globular-protein
Det finns åtta aminosyror den mänskliga kroppen kan inte göra och två kroppen kan inte göra i tillräcklig mängd, så de är väsentliga för livet. En kost utan någon av dom kommer så småningom orsaka sjukdom och död.

Nästan tre fjärdedelar av kroppens fasta ämnen är proteiner. Kroppen är bokstavligen konstruerad och underhålls av ett oändligt komplext system som helt enkelt bygger på proteiner från aminosyror sub-enheter. Varje aminosyra består av en amin och en karboxyl som är bundna till samma kolatom.
hampa frö
Hampafrön
Hampa är inte unik i att ha alla de essentiella aminosyror i sin linda utsäde. Linfrön innehåller också alla de essentiella aminosyrorna som så många andra frön i växtriket. Vad är unikt med hamputsäde protein är att 65% av det är globulin edistin. Det är den högsta i växtriket.

Globuliner är en av sju klasser av enkla proteiner. Enkla proteiner är konstruerade av aminosyror och innehåller inga icke-proteiner. Globuliner är frön och djurblod. Edistins återfinnes i frön; serumglobulin är i blod. Edistins är vegetabiliska globuliner. Och globuliner tillsammans med albuminer klassificeras som globulära proteiner. Alla enzymer, antikroppar, många hormoner, hemoglobin och fibrogin (kroppen omvandlar fibrogin till icke-lösliga, fibrin, ett blodproppar medel) är globulära proteiner. De utför det huvudsakliga arbete att leva.
Hampa och forskning
Albumin, globulin och fibrogin är de tre huvudtyperna av plasmaproteiner. Plasma är den flytande delen av blodet som tillför näringsämnen till vävnader. Och de tre protein typer: serumalbumin, serum globulin och fibrogin, komponera cirka 80% av plasma fasta ämnen. Dessa plasmaproteiner tjäna som en reservoar för snabbt tillgängliga aminosyror bör eventuella kroppsvävnader är i behov.

Hampaprotein innehåller albumin och globulin men ingen fibrogin. Albumin är det närande material som fyller utrymmet i fröet mellan embryot och fröskalet. Embryot måste albumin för att driva sin ursprungliga tillväxt till fotosyntesen börjar. Globulin edistins inom embryot garantin detta nya liv har de enzymer som är nödvändiga för metabolisk aktivitet.

Globulin 

är den tredje vanligaste proteinet i den mänskliga kroppen. Globuliner utför många enzymatiska (orsakar reaktioner ske) funktioner inom själva plasman. Ännu viktigare är de ansvariga för både naturliga och förvärvad immunförsvar en person har mot invaderande organismer. Kroppen använder globulin proteiner att göra antikroppar som angriper infekterar ämnen (antigener) som invaderar kroppen. Globuliner som gammaglobulin är absolut nödvändigt för att upprätthålla ett friskt immunsystem. De neutraliserar främmande mikroorganismer och toxiner.

Globuliner är indelade i tre klasser: alfa, beta och globuliner gamma. Alfa-och beta globuliner fungera som transportmedel genom att kombinera med andra ämnen och bär protein från en del av kroppen till en annan. De dra material som behövs för att bygga nya och ersätta slitna eller skadade kroppsliga strukturer. Gammaglobuliner indelas i fem klasser av antikroppar kallas immunglobuliner. Alla är utformade för att bekämpa specifika cellen invaderande antigener. De omfattar kroppens första försvarslinje mot sjukdomar och infektioner. Immunoglobuliner producerade av B-lymfocyt (vita blodkroppar) plasma cellkloner som ligger i lymfkörtlar systemet. Infekterar antigener normalt sett måste passera genom lymfsystemet innan blodet.

När det gäller mänskliga proteinets krav: "Qualitively, anses det önskvärt att säkra aminosyror som liknar mänskliga vävnader, både vad gäller slag och relativa mängder av olika slag." [ Textbook för anatomi och fysiologi , Kimber, Gray, Stackpole, 1943]
Under matsmältningen av proteiner i maten bryts det ner till aminosyror. Aminosyrorna tas sedan in i kroppen och ihop till mänskliga proteiner efter behov och tillgången på aminosyror som behövs för att göra specifika proteiner.
Kroppen behöver de nödvändiga typer av aminosyror i tillräcklig mängd för att göra proteiner såsom globuliner. Lämpliga mängder av rätt typ kanske inte är tillgänglig för kroppen stor del av tiden. Så även om kroppen har tillräckligt essentiella aminosyror som finns för att förhindra bristsjukdomar, kanske den inte har tillräckligt att bygga mängder av immunglobuliner är nödvändiga för att immunförsvaret att stöta bort infektion.

Det bästa sättet att försäkra kroppen har tillräckligt med aminosyran material för att göra globuliner är att äta mat med hög globulin proteiner som hampaprotein och hampafrön. Eftersom Hampfrön protein är 65% globulin edistin, och inkluderar även mängder av albumin, är dess protein lätt tillgänglig i en form ganska lik den som finns i blodplasma. Att äta hampafrön ger kroppen alla essentiella aminosyror som krävs för att bibehålla hälsan och ger nödvändiga typer och mängder av aminosyror som kroppen behöver för att göra humant serumalbumin och serumglobuliner som de immunförstärkande gammaglobuliner. När man äter hampafrön kan det hjälpa, om inte läka, människor som lider av immunbristsjukdomar. Denna slutsats stöds av det faktum att Hampfrön användes för att behandla näringsbrist i samband med tuberkulos, en svår näring blockera sjukdom som gör att kroppen tyna bort. [Tjeckoslovakien tuberkulos och näring Study, 1955]


Hampafrön är den främsta växt-frö leverantör av globulin utgångsmaterial - den högsta i växtriket. Äta hampafrön kommer att försäkra att immunförsvaret har reservoaren av immunoglobulin resurser som behövs för att sjukdomen kan förstöra antikroppar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar