onsdag 29 augusti 2012

Viktiga studier på Chlorella pyrenoidosa


Viktiga nya studien tyder på att Chlorella pyrenoidosa bidrar till att minska nyfödda barns EXPONERING med för mycket giftiga kemiska föroreningar! !
Chlorella algen
Vi tror att Chlorella pyrenoidosa är den finaste kosttillskott som finns idag. Chlorellapulver innehåller höga halter av klorofyll, vitamin B12, betakaroten och RNA / DNA jämfört med andra komplexa livsmedel. mer än 20 vitaminer och mineraler är finns i Chlorella, inklusive järn, kalcium, kalium, magnesium, fosfor, pro-vitamin A, vitamin B1, B2, B2, B5, B6 och B12, biotin, inositol, folsyra, samt vitaminerna C, E och K.
60 +% av Naturens balans Chlorella är överlägsen protein ger alla kost-essentiella aminosyror i goda förhållanden. 

Chlorella är också en pålitlig källa av essentiella fettsyror som krävs för många viktiga biokemiska funktioner, inklusive hormonbalansAlgen odlas utomhus i mineralrika sötvatten dammar.
Hela processen från stam underhåll i laboratorium för att skörda av slutprodukten övervakas av mikrobiologer att säkerställa optimal näringsvärde och produktens renhet.
Chlorella och sciens
Det har varit i fokus för många medicinska och vetenskapliga forskningsprojekt sedan 1960-talet, av vilka många har ägnats att studera de mekanismer genom vilka den accelererar kroppens förmåga att avgifta tungmetaller och giftiga kemikalier. En annan väl underbyggd funktionen har varit dess förmåga att stärka den immunförsvaret.

Det är lite konstigt att Chlorella tabletter och pulver har blivit en populär hälsokost idag bland dem som är medvetna om dess unika egenskaper. Denna gröna encelliga sötvattensalger är en rik och balanserad källa till många näringsämnen som är viktiga för hälsan men allt brister i dagens kost denaturerade, bearbetade och raffinerade livsmedel. globaliserade "agroindustrin" jordbruk och livsmedel policy produktion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar