Chlorella är den högsta kända källa av klorofyll, med nästan
10 gånger mängden klorofyll som finns i alfalfa, från vilka de flesta
kommersiellt klorofyll extraheras.
En av de största ämnen i livsmedel för rengöring av tarmen
och andra system eliminering, levern och blodet är klorofyll, som finns i alla
gröna grönsaker, särskilt gröna, bladgrönsaker. Problemet vi finner här är att grön
mat innehåller mindre än hälften av en procent klorofyll. Alfalfa, från vilken
klorofyll är kommersiellt extraheras, har endast 4 eller 5 kg per ton, omkring
0,2% när den extraheras och alfalfa är en av de växter med högsta klorofyll.
Kommersiell flytande klorofyll innehåller ofta endast ca 1% klorofyll.
Gröna alger är de högsta källorna av klorofyll i
växtvärlden, och av alla grönalger studerade hittills, är Chlorella den högsta som
sträcker sig från 3 till 5% klorofyll. Chlorella tillskott kan påskynda
hastigheten för rengöring av tarmen, blodet och levern, genom att leverera
massor av klorofyll. Dessutom, har Chlorella Growth Factor (CGF) som påskyndar
läkningens hastighet av någon skadad vävnad.
Bruten cell-väggen chlorella, är nästan dubbelt så lättsmält
som andra Chlorella.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar