tisdag 19 juni 2012

Chlorella är den högsta kända källa av klorofyll


Chlorella är den högsta kända källa av klorofyll, med nästan 10 gånger mängden klorofyll som finns i alfalfa, från vilka de flesta kommersiellt klorofyll extraheras.



En av de största ämnen i livsmedel för rengöring av tarmen och andra system eliminering, levern och blodet är klorofyll, som finns i alla gröna grönsaker, särskilt gröna, bladgrönsaker. Problemet vi finner här är att grön mat innehåller mindre än hälften av en procent klorofyll. Alfalfa, från vilken klorofyll är kommersiellt extraheras, har endast 4 eller 5 kg per ton, omkring 0,2% när den extraheras och alfalfa är en av de växter med högsta klorofyll. Kommersiell flytande klorofyll innehåller ofta endast ca 1% klorofyll.

Gröna alger är de högsta källorna av klorofyll i växtvärlden, och av alla grönalger studerade hittills, är Chlorella den högsta som sträcker sig från 3 till 5% klorofyll. Chlorella tillskott kan påskynda hastigheten för rengöring av tarmen, blodet och levern, genom att leverera massor av klorofyll. Dessutom, har Chlorella Growth Factor (CGF) som påskyndar läkningens hastighet av någon skadad vävnad.

Bruten cell-väggen chlorella, är nästan dubbelt så lättsmält som andra Chlorella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar