lördag 21 april 2012

Vetegräs till din frukost

Vetegräs (disambiguation).


Vetegräs är en grässort  som du kan göra juice och pulver av. Vetegräs innehåller aminosyror, vitaminer, mineraler, enzymer och klorofyll.

Vetegräsvill ge dig energi och kraft. Till gammal som ung, perfekt om du tränar, går på diet eller människor som ständigt är i farten. Till dej som vill bibehålla ett starkt immunförsvar eller som bara helt enkelt vill må super bra. Vetegräs är ett nästintill komplett livsmedel, innehåller över 20 aminosyror, flera hundra enzymer, 90 mineraler och hel del vitaminer.Används bl.a för:
Vetegräs sägs kunna

  Rena tarmarna
 öka hemoglobinproduktionen
 Stimulera läkning
 
Återuppbygga blodet  
 Alkalisera blodets pH
 Neutralisera toxiner
 Rena levern
 Stimulera enzymproduktionen
 
Ger energi
 Stärka immunförsvaret
 Avgiftning
 Balansera normalt blodsocker
 
Dra ut tungmetaller


Vetegräs pulver är en produkt erhållen från dehydratisering av den extraherade juicen av vetegräs och säljs som en super kosttillskott . För många är det uppskattade för sina näringsmässiga fördelar eftersom det innehåller höga halter av beta-karoten, aminosyror, B vitaminer och fibrer. Det är också rykte om sig att ha antibakteriella och reparativ egenskaper som bidrar till att avgifta kroppen.

Vetegräspulver

Vetegräs pulver tas genom att blanda det med vatten för att göra en näringsdryck. Den kan även tillsättas till andra livsmedel. Förutom listan över näringsämnen bevaras i dehydratiserad produkt, den främsta drivkraften bakom hälsobringande egenskaper vetegräs pulver tros vara den koncentrerade klorofyll innehåll. En påstående är att detta ämne främjar en uppsjö av biologiska insatser, från att öka hemoglobin produktionen för att förbättra fertilitet och förhindra håret från att bli grått. I själva verket var dessa och många andra fordringar främjas mer än 30 år av författaren och holistisk hälsa förespråkar, Ann Wigmore.
Recept:
1 tsk vetegräs, 1/2 glass vatten, 1/4 glass ananas juice, 1 msk kokosmjölk. Kör i mixern, och njut:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar