söndag 26 januari 2014

Aptiless, en världsnyhet från Lunds universitet!


Aptiless
Aptiless 14 dagar

Aptiless
14 dagar är framtagen i samarbete med Lunds universitet. Produkten är ett spenatextrakt med högt innehåll av thylakoider som är mycket bra för oss.

Studierna som är gjord vid Lunds universitet har visat att dom nyttiga thylakoider försenar matsmältningen och leder till att man håller sig mätt mycket längre, vilket bidrar till en sundare kosthållning.

Thylakoider

Thylakoiderna i utvinns ur det gröna fräscha spenatbladet. Thylakoider finns i alla gröna blad och är nödvändiga för fotosyntesen, det vill säga växters förmåga att utnyttja solenergi som energikälla.

Hur gör dom denna produkt?
Det utvinns ur gröna fräscha spenatblad, och produkten "föddes" på Lunds universitet. Forskningen kring thylakoider drogs igång under ledning av Charlotte Erlandsson-Albertsson. Efter många års forskning har upptäckten av thylakoidernas verkan resulterat i ett naturligt spenatextrakt, som utvinns ur det gröna fräscha spenatbladet och som är enkelt att dosera och inta. 
Spenat och Aptiless
spenatextrakt med högt innehåll av thylakoider.

Hur använder man Aptiless?
Den rekommenderade dagsdosen är 5 gr om dagen. Löses i kall dryck och intas tillsammans med mat. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig kost och hälsosam livsstil.

Hur länge rekomenderas man att åta Aptiless?
Så länge du känner ett behov av Aptiless. Aptiless är naturligt och det finns därför ingen gräns för under hur lång period du kan använda kosttillskottet. Det är individuellt och du avgör själv ditt behov.

Är det någon som bör undvika Aptiless?
Personer med allergier mot spenat bör inte äta Aptiless. De som äter blodförtunnande läkemedel bör rådfråga sin läkare, eftersom Aptiless har ett naturligt innehåll av vitamin K. Gravida eller ammande rekommenderas heller inte äta Aptiless.

Ingredienser

Spenatextrakt (Spinacia oleracea), äppelarom, sötningsmedel (steviolglykosider).
 

1 kommentar:

  1. Entligen en naturprodukt! Aptiless är jo från Spenat, så det borde ge styrka?

    SvaraRadera