torsdag 17 april 2014

Grönt kaffeextrakt (gröna kaffebönor)

Grönt kaffeextrakt
Grönt kaffeextrakt är rik på klorogensyra som minskar sockrets absorption i tarmen och påskyndar fettförbränningen i vår kropp.

Kan du tänka dig att förlora vikt utan ansträngning
En vetenskaplig studie av gröna kaffebönor extrakt av Dr Oz visade att det ger en säker och gradvis viktminskning utan mer bantning eller motion, en spännande nyhet som har orsakat en världssensation. Som ett resultat har en förvirrande mängd kosttillskott dök upp som lovar samma fördelar för viktminskning .
Att välja rätt tillägg för att njuta av viktminskning fördelarna med gröna kaffebönor extrakt kan vara förvirrande.
De exakta styrka som  vetenskapliga studier rekommenderar 45 % klorogensyra eller mer.
Låt dig inte luras av billiga märken, men se till att de innehåller den rekommenderade andelen GCA.
Fungerar för män och kvinnor

Även om studien av den berömde amerikanske läkaren och tv-personlighet utfördes på kvinnor, WebMD och andra inte är könsspecifika. Med andra ord, hjälper gröna kaffebönor extrakt män gå ner i vikt lika effektivt .
klorogensyra
Gröna kaffebönor är kaffebönor som ännu inte har rostats. Den rostningsprocessen av kaffebönor minskar mängd av kemikalien klorogensyra. Därför har grönt kaffeextrakt en högre nivå av klorogensyra jämfört med vanliga, rostade kaffebönor. Klorogensyra i råkaffe tros ha positiva hälsoeffekter för hjärtsjukdomar, diabetes, viktminskning, och andra.

Grönt kaffe blev populär för viktminskning efter det nämndes på Dr Oz show i 2012. Dr Oz show hänvisade till det som "Det gröna kaffebönor som bränner fett snabbt" och hävdar att det krävs ingen motion eller diet.
I själva verket har studier visat att det fungerar på överviktiga människor utan att ha dem göra några livsstilsförändringar.


Ökar din egen naturliga fettförbrännande metabolism
Din kropp kommer att börja bränna fett snabbare. Du behöver inte göra hård träning för att öka din ämnesomsättning.

Styr din blodsockernivå
Den klorogensyra i grönt kaffe bidrar till att minska produktionen av glukos i levern. Förutom att hjälpa till att minska din hunger känsla för sockerhaltiga livsmedel kan också bidra till att minska risken för typ 2-diabetes.
Viktigt:
Den viktigaste ingrediensen är inte koffein!
Många människor antar att koffeinet ska vara den aktiva ingrediensen. Men det är faktiskt inte den ingrediens som står för majoriteten av viktminskning. Gröna kaffebönor innehåller mindre koffein än rostat kaffe. Men grönt kaffeextrakt innehåller betydligt mer GCA, som rostning tar bort. 

Effektiv viktminskning med grönt kaffeextrakt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar