lördag 23 november 2013

Alla älskar Dr.Organic hud och hårvårds sortimentet

Vår naturliga miljö ger oss ett stort antal växter, örter, vitaminer och mineraler. Alla dessa naturliga föreningar är kända för att ge många positiva egenskaper. 
Dr Organic Manuka honung
Dr organic Manuka honung
Dailymail.co.uk skrev om hudvårdsprodukterna 


Liten hemlighet:
Kate Hudson och Madonna använder Dr Organic produkter.

I århundraden har den inhemska befolkningen i många länder och kulturer runt om i världen använt det som naturen har för att säkerställa hälsa och vitalitet. Från den ödmjuka Tea Tree från Australia, som används av aboriginerna för mer än tusen år, Manuka av Nya Zeeland och maori, till de gamla egyptiska talet med Aloe Vera, den naturliga världen har gett oss en mängd hälsosamma växter.

Dr Organic använder dessa naturliga ingredienser, i utvecklingen av ett funktionellt sortiment av hår, kropp och munvårdsprodukter som är både hud-och miljövänligt.
Dr organic hud och hårvård
Dr.Organic använder bara de finaste naturliga och ekologiska råvaror där det är möjligt.

Ackrediterade och certifierade ekologiska ingredienser från hela världen, inklusive, ekologisk Aloe Vera certifierad enligt kvalitetscertifiering Tjänster US National Organic Program, ersätter detta de flesta vatten i produkter som inte är oljebaserad, ekologiska eteriska oljor certifierade av Ecocert naturliga och ekologiska Cosmetics Standard och Soil Association Organic Skönhet och Hälsa Care Products Standard), emulgeringsmedel, mjukgörare och konserveringsmedel, certifierade av Ecocert naturliga och ekologiska Cosmetics Standard är också vanligen används i deras produkter.

Varhelst en ekologisk ingrediens inte kan anskaffas ett hållbart naturligt alternativ används.


Hela Dr Organic sitt sortiment hittar du hos iforma.se/Dr organic

2 kommentarer:

  1. Fina och bra produkter från Dr Organic sin hud och hårdvårdserie. Tycker värkligen um dom. Hela familjen brukar den nu :).

    SvaraRadera
  2. Ja älskar Dr. Organic Aloe Vera serie

    SvaraRadera