lördag 20 juli 2013

Grönt kaffeextrakt kan hjälpa dig gå ned i vikt

Grönt Kaffeextrakt

Ta reda på hur gröna kaffebönor ger en bra  bantning effekt

Alla kvinnor vill gå ner i vikt, och vi har goda nyheter för dem. En studie av den amerikanska ACS avslöjade att det är en kraftfull lipolytisk, minskar ansamling av fett i kroppen och ökar ämnesomsättningen på grund av termogena och dom stimulerande egenskaper Grönt Kaffeextrakt har.
Grönt kaffeextrakt
Gröna kaffebönor
Termogena verkan av koffein, i kombination med klorogensyra, som producerar en mättande effekt och minskar glukos absorption i tarmen gör att grönt kaffeextrakt eller gröna kaffebönor är ett effektivt alternativ för att eliminera fettdepåer.
Diet före och efter
En nyligen genomförd undersökning av American Chemical Society (ACS dess akronym på engelska), slutsatsen att personer som konsumerade kapslar av grönt kaffe extrakt per dag, tillsammans med en hälsosam fettsnål kost och regelbunden motion, minskat med upp till 10% av kroppsvikten.

Dessutom hjälper det förvandla våra fett reserver om till värmeenergi. Detta tillåter oss att gå ner i vikt snabbare. Det ökar vår lipolytisk aktivitet, dvs förmågan att bränna fett som deponeras i vår vita fettvävnad, som är ansvarig för att modellera formen. Längs dessa linjer, Doctor of Human Nutrition, Carola Santana, en medlem av Forskning och utveckling Center i Nutrigen, säger, "Användning av långsiktiga klorogensyra, hämmar den intestinala absorptionen av glukos från kosten, vilket leder kroppen att använda kroppens fettreserver. Grönt kaffe intag ökar fett oxidation och energiförbrukning i vila.
Kaffe
Grön kaffe böna
Det ger den mättande effekt som genereras av den höga halten av fenolföreningar. Nya in vitro-studier resulterade att klorogensyra orostat kaffe stimulerar generation av neuropeptider GLP 1, vilket aktiverar hjärnans mättnad centrum, vilket skulle göra att du äter mindre mat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar